måndag 4 mars 2013

En ny vecka

Äntligen känner jag mig lite piggare, och framför allt gladare och mer positiv! Skönt!

En mycket bra helg ligger bakom oss.
På fredagen firade vi Adele tillsammans med fammo och faffa.

På lördagen hade vi Adeles faddrar med fam. på besök och det var så roligt att träffa dem, även om de större barnen har lite svårt att hålla sams... På kvällen var Alfred en stund hos fammos och faffas, vi vilade våra öron och ögon sålänge :-) Lite senare ringde Alfred och frågade om han får sova över där, och det fick han förstås, men sen ringde de igen och sa att han ändå ville hem och sova. Det fick han givetvis och jag måste erkänna att det värmde mitt modershjärta lite extra (för annars är nog fammo en stor favorit som han gärna umgås med). Vi spelade spel och mös i sängen när han kom hem.

Gårdagen blev en hel utedag! På förmiddagen var Dennis och Alfred ute och skruvade bilen i ett par timmar och eftermiddagen tillbringade vi hela familjen vid Bergö. Far och son åkte lite pulka, vi tittade på större barn som åkte slalom, grillade korv, fikade och Alfred hade tur och fick en hel del godis. Moffa och Ritva var också där. Det blev en riktigt lyckad dag och vi var alla trötta på kvällen.

Skönt att inleda en ny vecka med en härlig helg bakom oss. Alfred är i dagis igen, Dennis jobbar ännu en vecka innan vintersemestern och vi får ställa lite inför helgens kalas under den här veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar