måndag 25 februari 2013

Sportlovsvecka

Sportlov. För vår del innebär det inget dagis för Alfred på hela veckan. Jag hoppas givetvis på sol och att vi kommer oss ut, gärna varje dag. Alfred mår bäst av att få vara ute varje dag och det är ju bra för mig också. Men just nu besväras jag jättemycket av foglossningen (trodde inte att det kunde göra så ont och vara så jobbigt) och igår hade jag dessutom mycket sammandragningar (också lindriga förvärkar), så jag får verkligen känna efter hur jag mår och lyssna på min kropp. Det är ganska svårt, vardagen rullar ju på som vanligt och barnen kräver ju sitt också. Svårt att hitta tid och möjlighet till vila, men jag ska försöka.
Imorgon blir det både provtagning vid labben och akupunktur vid bb för mig. Vi får stiga upp med tuppen för att hinna, men det är vi ju vana vid (i lördags tyckte Alfred att han hade sovit färdigt då klockan var 06:15, det tyckte inte riktigt föräldrarna... men oftast får vi ge med oss...).
På fredag fyller vår fina Adele 1 år! Vad fort det här året har gått ändå. Det gäller att försöka hänga med och vara närvarande. De växer och ändras så fort och hon är ingen baby längre. Snart går hon obehindrat. Några steg tar hon nu, då hon vågar släppa taget, så snart hinner vi nog inte med henne längre.
Känns konstigt att det är ett år sedan hon kom till världen och att vi snart ska få vara med om det igen, att vara med när en ny människa kommer till världen. Men jag ser fram emot det. Det är spännande.

1 kommentar:

  1. Hoppas ni får en riktigt fin vecka :) He börja ju bra med solsken idag iaf :)
    Kraam!

    SvaraRadera