fredag 12 juli 2013

Jag är inte gravid

Idag mådde jag riktigt dåligt. Det är nog längesen jag mått så illa (senast i början av graviditeten med Elna - och nej, jag är inte gravid!).
Jag var och tog blodprov på förmiddagen (på fastande mage, hade inte ätit sen igårkväll, kunde ju inte ens dricka morgonkaffe, jag som annars brukar dricka 2-3 muggar). 4 rör blod fick de av mig. Jag hade Elna med mig. Sen hämtade jag ut ett paket från posten, sen till Prisma och handla mat. När jag handlade bar jag Elna i bärsele på magen. Mina axlar började värka och så småningom kom huvudvärken krypande. Jag handlade i över en timme. Väl framme i kassan märkte jag hur illa jag mådde och hur ont det gjorde i axlarna, nacken och huvudet. En kvinna erbjöd sig att hjälpa mig plocka i all mat i kassarna, tack och lov finns det fortfarande vänliga människor!
Jag snabbåt en smörgås i bilen (men drack inget, för det kom jag på i kassakön att jag hade glömt att köpa och orkade inte gå tillbaka). Hämtade en bakelse från ett konditori, hämtade nycklar av svärmor och körde hem för att bära in och packa upp maten. Mådde riktigt illa. Tog en panadol och kokade kaffe, som jag aldrig drack eftersom jag knappt ens orkade packa upp maten. Men jag var ju tvungen, var också tvungen att spy en gång emellan, så illa mådde jag.
Tack och lov kunde svärmor fortsätta ha Alfred, så att jag kunde gå och sova tillsammans med Adele och Elna, och tack och lov somnade vi alla snabbt och jag mådde bättre när jag vaknade. Huvudvärken var kvar, men försvann nästan helt efter ytterligare en panadol och lite mat. Jobbiga dag!

Imorgon blir det dop för vår Elna! Jag ska stryka våra kläder än ikväll, så att jag inte har så mycket att göra imorgon, för jag vet hur stressade vi ändå brukar bli. Imorgon ska jag göra smörgåsar, resten fixar andra och serveringen är vi också befriade från så imorgon ska vi bara njuta av att vara tillsammans och glädjas över Elnas dopdag!

2 kommentarer:

  1. Äsch då, inget kul med huvudvärk och illamående. Får själv så där varenda gång jag skall lämna blodprov på fastande mage fastän jag genast äter något efteråt. Fick tipset av en sköterska att ta panadol och burana tillsammans när nacken krånglar och det hjälpte för mig. Hoppas ni får en riktigt fin dopdag :)

    SvaraRadera
  2. Va jobbit. Men he ju över nu som tur!! Va burja Elna heit meir än Elna?

    SvaraRadera